Har du valgt Grasrotmottaker?

Hvordan velge FIF som din grasrotmottaker?

Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget

Resultatliste Malmvegen Minneløp 2019

Start aktivklassenMartin Øyen Tøraasen (Folldal IF) og Ane Malene Kolstad (Freidig) tok hvert sitt napp i vandrepokalene for  beste tid for henholdsvis menn og kvinner på en varm dag i Malmvegen løypa. Det var 31 startende i konkurranseklassene og 52 i trimklasse, totalt 83 startende.

- Resultatliste Malmvegen 2019

- BILDER MALMVEGEN 2019

Program for Folldalsdager 26.-27. juli

bare fjas og blågrasFolldalsdager_2019_program (pdf)

Folldalsdager åpner portene fredag 26. juli kl 13. Det blir stands på stadion, og servering fra kafételtet.

Malmvegen Minneløp arrangeres fredag. Innbydelse Malmvegen Minnelop - PM Malmvegen 2019

Vil du heller løpe med hund, er det muligheter for det i år. Trekkhundklubben arrangerer Canicross, (i skogsområdet ved stadion)

Kvelden avsluttes med fotballkamp (Folldal-Tylldal) og pub m/DJ Tomtom (18 års aldersgrense)

Lørdag holder markedsplassen åpen fra kl 10-16. Denne dagen blir det flere prisutdelinger, barnekonsert og annen musikk fra scena. Kvelden avsluttes med fest på stadion med Canadian Suits, hvor Hans Martin Storrøsten m/fler spiller opp til god stemning! 15 års aldersgrense (du må være fylt 15 år).

Søndag skulle vi hatt Grendecup i fotball, men grunnet for få påmeldte lag, må vi dessverre avlyse i år. Det blir derfor ingen avktivitet eller kafésalg på søndag!

Folldalsdager - standsdeltager

Invitasjon som standsdeltaker på Folldalsdager 26. og 27. juli 2019.

Årets Folldalsdager går av stabelen fredag 26.juli – søndag 28.juli.  I år som i fjor har vi valgt å ha Folldalsdager i tradisjonelle rammer på idrettsplassen ved Folldal Skole, og standsdeltagere inviteres til markedsplass på fredag og lørdag.

Malmvegen minneløp 26. juli

MALMVEGEN MINNELØP er et mosjonsløp som første gang ble arrangert i 1983. Navnet har løpet fått fordi mesteparten av løypa går langs deler av den 230 år gamle malmvegen mellom Folldal og Alvdal. Løypa er 11,6 km lang og starter i Grimsbu med ny innkomst ved Folldal skole og flerbrukshus. Løpet starter 670 moh og ender 740 moh, med høyeste punkt 840 moh. Det er to drikkestasjoner underveis. Vi tilbyr også i år Malmvegen Mini (start v/ Beitrusten, 4,0 km)

Innbydelse Malmvegen Minnelop 26.07.19

- PM Malmvegen 2019

Overnatting til NM

SavalenSavalen Fjellhotell har ledig overnatting under NM-helga.

Ta kontakt: www.savalen.no/ - tlf 62471717 - post@savalen.no

Sjekk øvrig overnatting i Folldal og omegn; Innkvartering

Invitasjon til håndballskole og Tine fotballskole i sommerferien 2019

TineHåndballskolen og Tine fotballskole er også i år et samarbeid mellom SFO ved Folldal skole og Folldal IF (håndballgruppa og fotballgruppa). Merk påmeldingsfristen 31. mai!!

- Invitasjon til håndballskole og Tine fotballskole i sommerferien 2019

Bygdakamp mot Alvdal - bli med!

orienteringFolldal IF orienteringsgruppa har i flere år hatt en intern bygdakamp i orientering mot Alvdal. I 2018 vant vi i Folldal helt suverent, og vi må jo satse på å slå alvdølene i år også!

- Bygdakamp orientering

Gruverennet 2019

Martin Øyen TøraasenMartin Øyen Tøraasen ble vinner av årets Gruverenn, og fikk et napp i vandrepokalen. Vi gratulerer!

- Resultater Gruverennet 2019

- Invitasjon Gruverennet 2019

Årsmøte i Folldal Idrettsforening 18.03.19

Årsmøte- Sakliste årsmøte_18.03.19_FIF

Styret innkaller herved til årsmøte i Folldal Idrettsforening

Årsmøtet avholdes den 18.03.2019 kl 18.00 i Stormoegga.

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 04.03.19 til post@folldal-if.no

Fullstendig sakliste vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.folldal-if.no. For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

styret

Prøvekveld klubbklær

Prøvekveld for medlemmer i Folldal IF

Sted: Folldal Sport

Onsdag 13. mars 2019

Kl. 17.00-19.00

- Bestillingsskjema adidas_2019

Frist for å bestille klubbklær til sommersesongen (Adidas) er onsdag 20. mars. Bestillingsliste legges ut på www.folldal-if.no og i butikken.

Det blir 20% rabatt på alt i butikken under prøvekvelden (gjelder ikke allerede nedsatte varer).

Rabattordningen og bestilling av klubbklær gjelder kun for medlemmer i FIF.

Ønsker du å bli medlem? Send en e-post til post@folldal-if.no så ordner vi det!.

Har du spørsmål angående FIF-bekledningen og bestilling, ta kontakt med Åse N. Brendryen (tlf. 976 70 721) eller Hege Brennodden (tlf. 906 98 52).

Velkommen til prøvekveld!

MinIdrett

Følg oss på Facebook

Hold deg oppdatert;

- Folldal IF

- Folldalsdager

- Fotballgruppa Folldal

Politiattest

Nedenfor følger ny og oppdatert informasjon om ordningen med politiattest. Rutinene som er beskrevet nedenfor, er slik politiet vil ha dem, og er derfor de vi må forholde oss til.

Kontaktperson i FIF; Åse N. Brendryen

Les mer: www.idrettsforbundet.no