Har du valgt Grasrotmottaker?

Hvordan velge FIF som din grasrotmottaker?

Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget

Sparebank1 Østlandet PRIMAR  NØK kraftlag

Velkommen til friidrettsleker 26. september

Barneidrettsutvalget inviterer til en kveld med friidrett for aldersgruppen 1.-7. klasse. Påmeldingsfrist er torsdag 19.09 (se vedlagt invitasjon - lapp er også delt ut på skolen). Utdeling av t-shirt fra Nestle-lekene til alle som deltar.

- Fri-idrettsleker 2019 invitasjon

Prøvekveld klubbklær 11.09.19

Tid: Onsdag 11.09 kl 16-18

Sted: Folldal Sport

Prøvekveld for klubbklær; adidasdresser, ny t-shirt fra adidas og swixklær (dunjakke og skidresser).

- Prøvekveld høsten 2019

- Bestillingsskjema adidas_høst2019 - frist 18.09!

Folldal_IF_skidresser_designNettside for bestilling av swix skiklær er åpen t.o.m. søndag 29. september
- original.no

- brukernavn: Folldalski

Kontakt Åse NB om du ønsker å prøve str på skiklærne før bestilling: 97670721

(Klikk her for ytterligere info om nettbutikken)

NØK karusell løp 4 i orientering

O-gruppa i FIF arrangerer løp 4 i NØK karusellen tirsdag 27. august med start fra 18.00 – 19.00. Helst forhåndspåmelding til Bjørn Gussgard på sms 90590834, men også mulig direkte klasser ved oppmøte. Løyper for alle aldre og alle nivå. Lette løyper for den som vil ha det – kom og løp!

- Innbydelse NØK karusell 27.08.19

Resultatliste Malmvegen Minneløp 2019

Start aktivklassenMartin Øyen Tøraasen (Folldal IF) og Ane Malene Kolstad (Freidig) tok hvert sitt napp i vandrepokalene for  beste tid for henholdsvis menn og kvinner på en varm dag i Malmvegen løypa. Det var 31 startende i konkurranseklassene og 52 i trimklasse, totalt 83 startende.

- Resultatliste Malmvegen 2019

- BILDER MALMVEGEN 2019

1500 personer har fullført Malmvegen Minneløp en eller flere ganger siden første løpet ble arrangert i 1983. Hjelp oss å holde kartoteket riktig, eventuelle feil kan meldes på epost til post@folldal-if.no
- MALMVEIEN - KARTOTEK 2019

Overnatting til NM

SavalenSavalen Fjellhotell har ledig overnatting under NM-helga.

Ta kontakt: www.savalen.no/ - tlf 62471717 - post@savalen.no

Sjekk øvrig overnatting i Folldal og omegn; Innkvartering

Invitasjon til håndballskole og Tine fotballskole i sommerferien 2019

TineHåndballskolen og Tine fotballskole er også i år et samarbeid mellom SFO ved Folldal skole og Folldal IF (håndballgruppa og fotballgruppa). Merk påmeldingsfristen 31. mai!!

- Invitasjon til håndballskole og Tine fotballskole i sommerferien 2019

Bygdakamp mot Alvdal - bli med!

orientering

Bygdakamp og treningsløp i orientering mot Alvdal, 2. september. Start mellom kl 17.30 og 19.00. Samlingsplass ved Folldal IF sitt servicebygg i Stormoegga. Merket fra Grimsbu Turistsenter. Møt opp for å vinne kampen for bygda di!
Kart: Grimsbu syd

Gruverennet 2019

Martin Øyen TøraasenMartin Øyen Tøraasen ble vinner av årets Gruverenn, og fikk et napp i vandrepokalen. Vi gratulerer!

- Resultater Gruverennet 2019

- Invitasjon Gruverennet 2019

Årsmøte i Folldal Idrettsforening 18.03.19

Årsmøte- Sakliste årsmøte_18.03.19_FIF

Styret innkaller herved til årsmøte i Folldal Idrettsforening

Årsmøtet avholdes den 18.03.2019 kl 18.00 i Stormoegga.

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 04.03.19 til post@folldal-if.no

Fullstendig sakliste vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.folldal-if.no. For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

styret

Prøvekveld klubbklær

Prøvekveld for medlemmer i Folldal IF

Sted: Folldal Sport

Onsdag 13. mars 2019

Kl. 17.00-19.00

- Bestillingsskjema adidas_2019

Frist for å bestille klubbklær til sommersesongen (Adidas) er onsdag 20. mars. Bestillingsliste legges ut på www.folldal-if.no og i butikken.

Det blir 20% rabatt på alt i butikken under prøvekvelden (gjelder ikke allerede nedsatte varer).

Rabattordningen og bestilling av klubbklær gjelder kun for medlemmer i FIF.

Ønsker du å bli medlem? Send en e-post til post@folldal-if.no så ordner vi det!.

Har du spørsmål angående FIF-bekledningen og bestilling, ta kontakt med Åse N. Brendryen (tlf. 976 70 721) eller Hege Brennodden (tlf. 906 98 52).

Velkommen til prøvekveld!

MinIdrett

Følg oss på Facebook

Hold deg oppdatert;

- Folldal IF

- Folldalsdager

- Fotballgruppa Folldal

Politiattest

Nedenfor følger ny og oppdatert informasjon om ordningen med politiattest. Rutinene som er beskrevet nedenfor, er slik politiet vil ha dem, og er derfor de vi må forholde oss til.

Kontaktperson i FIF; Åse N. Brendryen

Les mer: www.idrettsforbundet.no