Orientering

Leder: Tor Idar Lillekroken

E-post:Leder orienteringsgruppa

Lær o-teknikk på nett

Her kan du lære grunnleggende o-teknikk på nett:

O-kartet Holom

Holom bilde 2

Landskapet er et dødisterreng i dalbunnen med svært stor detaljrikdom av kurver med høyder, søkk og groper.

Bilder fra Døladilten 2009

000001EC

Her finner du mange bilder fra Døladilten 2009. Både de aktive og dugnadsfolket står på!

Skip Navigation LinksForside > Orientering

Stolpejakten avsluttes 20. september

Siste dag for stolepjakten i Folldal er 20. september.

Klubbmesterskapet orientering 2017

Orientering logo

Klubbmesterskapet i orientering mandag 11. september på Borkhuskollen kartet på Dalholen. Ingen forhåndspåmelding. Start fra 18.00-19.00. Direkte etter klubbmesterskapet blir det premieutdeling for sesongen fra treningsløp og klubbmesterskap.

Resultater fra klubbmesterskapet 2017 her.

Bygdakampen i orientering Folldal IF - Alvdal IL

Runde 2 i bygdakampen i orientering 2017 mellom Alvdal og Folldal gikk av stabelen mandag 4. september på Holom kartet. På hjemmebane ble det Folldal som hadde flest deltakere gjennom løypene med 28 poeng og Alvdal 9 deltakere og 9 poeng. Resultater bygdakampen runde 2 her

Runde 1 i vår ga 33 poeng til Alvdal og Folldal fikk 9 poeng. Det betyr at Alvdal ble sammenlagtvinner for 2017 med 42 poeng mot Folldal sine 37 poeng. Vi gratulerer Alvdal med sammenlagtseieren.

Bygdakampen orientering

På hjemmebane ble det Alvdal som trakk lengste strået med flest deltakere i første runde i Bygdakampen 14. juni. Resultatene kan du lese her. Det blir ny runde i Folldal på Holom kartet 4. september.

Vårkarusellen 30.05.17

Orienteringskart

Tirsdag 30 mai arrangerte o-gruppa løp 2 i vårkarusellen i Nord Østerdal med oppmøte badeplassen på Kroktjønna. Innbydelsen til løpet kan du lese her. Online påmelding i Eventor her.

70 o-løpere fra regionen deltok og resultatlista kan du lese her.

Finn Fram Dagen

Begynneropplæring orientering 2013

Kom og prøv orientering ved Kroktjønna!
Sted: Badeplassen ved Kroktjønna lørdag 20. mai kl. 11-15, kom og gå når du vil.

Mulighet for artige orienteringsaktiviteter med o-poster,  natursti, kanoorientering, leik og moro! Vi tilbyr enkel nybegynneropplæring for de som har lyst på det. Passer for barn i alle aldre - med eller uten erfaring.

Servering av grillpølser, saft og kaffe.
Arr. O-gruppa i FIF og Barnas Turlag.

Bli med på orientering 2017

Orientering logo

Program for o-gruppa 2017 kan du lese her. I programmet er aktiviteskvelder/kick off samling, treningsløp lokalt, bygdakamp, stolpejakt, tur orientering.

Løypeleggere treningsløpa lokalt i Folldal  her.

Terminliste for o-regionen på o-løp i Nord Østerdal og andre løp regionens løpere vil delta på kan du se her.

Innkalling til årsmøte

Årsmøte i O-gruppa tirsdag 7. mars klokka 19.00 på Grimsbu Turistsenter. Les innkalling her.

Stor deltakelse i stolepjakten 2016

Stolpejakten i Folldal er et samarbeid mellom Folldal Turlag, Folldal IF o-gruppa og Folldal kommune. I alt 330 personer har registrert stolper i Folldal i 2016 og hele 122 av disse har tatt alle 40 stolpene som ble satt ut. Vi har fine premier i stolpejakten. 2 gavekort à kr 500 på Folldal Sport er allerede funnet av to heldige vinnere, og nå etter sesongen trekker vi 5 stormkjøkken og 5 "turpakker" med kompass og kart for Folldal. Vinnerne kan du lese her.

Stolpejakten i Folldal ble avslutta 20. september og stolpene er tatt inn. Velkommen tilbake neste år.

Klubbmesterskap og sesongavslutning fredag 9. september

orientering2016

Klubbmesterskapet gikk 9. september på Folldal Syd kartet og med sesongavslutning i Røde Kors hytta.

Resultatene klubbmesterskapet kan du se her.  Deltakelsen treningsløp 2016 kan du se her.

Trene i Folldal - kartfiler Folldal IF for nedlasting

Velkommen for å trene i fjellbygda Folldal. Her ligger O-Cad filene til Folldal IF for nedlasting mot betaling kr 20 pr print du tar ut, som betales uoppfordret til Folldal IF.

Gruppesponsorer

MX Sport Folldal