Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget > Bekledning

Prøvekveld klubbklær 11.09.19

Tid: Onsdag 11.09 kl 16-18

Sted: Folldal Sport

Prøvekveld for klubbklær; adidasdresser, ny t-shirt fra adidas og swixklær (dunjakke og skidresser).

- Prøvekveld høsten 2019

- Bestillingsskjema adidas_høst2019 - frist 18.09!

Folldal_IF_skidresser_designNettside for bestilling av swix skiklær er åpen t.o.m. søndag 29. september
- original.no

- brukernavn: Folldalski

Kontakt Åse NB om du ønsker å prøve str på skiklærne før bestilling: 97670721

(Klikk her for ytterligere info om nettbutikken)

Klubbklær høsten 2017

klubbjakke swix

Klærne fra Adidas er klare til avhenting hos MX Sport (med noen unntak) - 30.10.17.

- Prøvekveld høsten 2017 - info om bestilling og nettbutikk

- Bestillingsskjema adidas og dunjakke (word) - (pdf)

Nytt av året er ny klubbjakke fra SWIX. Denne kan bestilles direkte på MX sport, eller på eget skjema (over). Jakke str 154, 164 og L herre kan prøves på MX sport Folldal!
Bestillingsfrist for jakka er 16/10.

Pris for seniorjakke: 1600,-

Pris for juniorjakke: 1040,-

Det vil trykkes på FIF-logo og sponsormerker.

Prøvekveld klubbklær 15.02.17

MXSport_logoFolldal IF inviterer til prøvekveld for medlemmer i Folldal IF;

Sted: Folldal MX Sport

Onsdag 15. februar, kl. 18.00-20.00

I år tar vi prøvekvelden hos vår sponsor MX Sport Folldal, og de byr på -20% rabatt på ALT i butikken! Vel møtt til en god handel:-)

Les mer; Prøvekveld våren 2017 - Bestillingsskjema adidas

Prøvekveld - Klubbklær Folldal IF

Prøvekveld ble avholdt tirsdag 24. mars 2015, kl. 18:00-19:00. Men det er fortsatt mulig å bestille: Klær m/ klubbpriser FIF 2014/2015

• Sommer/innebruk (Adidas): genser og bukse (svart m/hvite striper). Vi tar opp felles bestilling på Adidas-klærne; Bestillingsskjema klubbklær FIF 2014_2015 - sendes Gunn Hilde innen 7. april.
  • Vinterbruk (Swix): overtrekksdress, racingdress, lue og vest (rød og svart). Swix-klær skal hver enkelt bestille via nettbutikk: http://teamservice.original.no - Brukernavn: folldal2015  Bestillingsfrist er 7. april 2015. (Leveringstid ca 6 uker etter dette, hentes hos MX Sport, Folldal)

Kontakt Åse N. Brendryen om du har spørsmål: 97670721

MX Sport Foldal og SWIX er leverandør av felles bekledning for FIF

Bekledningen blir en foret overtrekksdress, treningsdress for håndball og fotball, dunjakke, collegegenser, T-skjorte og lue. Det er nedsatt en "bekledningsgruppe" på tre personer hvor en er fra håndballgruppa, en fra fotballgruppa og en er fra hovedlaget.

MX Sport Folldal er valgt som leverandør av bekledningen og dette innebærer overtrekksdress og dunjakke fra Swix og treningsdress fra adidas.

Det arrangeres felles prøve- og bestillingskveld to ganger i året; mars og september.

Ta kontakt med Gunn Hilde Voll, Hege Brennodden eller Åse N. Brendryen om du har spørsmål om FIF-klærne.

Klær m klubbpriser FIF 2014_2015

Bestilling felles bekledning FIF 2014_2015

Sponsorprogram for FIF

Sommeren 2012 ble det sendt et brev til næringslivet i regionen, med forespørsel om å bli sponsor. Brevet inneholder sponsorprogrammet for Folldal Idrettsforening. Sponsorprogrammet er delt i 3 typer sponsorer: Hovedsponsor, Gruppesponsor og Støttespiller. For alle tre sponsortypene inngås avtaler for 3 år av gangen.

Brev om sponsorprogram til alle bedrifter 2012

Kontaktperson for bekledning i FIF

Kontaktperson for bekledning i FIF er

Åse N. Brendryen, tlf 97670721

e-post

All bestilling av bekledning vil skje i forbindelse med organiserte prøvekvelder eller senere, og bestilling leveres til Åse N. Brendryen. Bestilling kan ikke foretas hos MXSport Folldal.