Ski

E-post: Sekretær i Skigruppa

Påmelding renn utenbygds

Skilisens

Alle utøvere må fra og med fylte 13 år ha lisens for deltakelse i renn.

Dekning av utgifter skisesongen 2018/2019

Skigruppa har følgende retningslinjer for økonomisk støtte til sine utøvere.

Det er mulig å leie utstyr av skigruppa

Skiskyttergevær, hopputstyr og rulleski er til leie.

Skip Navigation LinksForside > Ski

Skilek torsdag 6. desember

Nå har vi avslutta basistrening innendørs for 1.-4. klasse, og går over til lek på snø.

Finn frem skiene og ta turen til Stormoegga for en times lek og moro med ski på beina.

Tidspunkt: torsdag 6. desember kl 18 - 19.

Første serierenn for sesongen blir torsdag 13. desember.

Fluorbruk i norsk skiskyting

Norges skiskytterforbundNorges Skiskytterforbund har over tid hatt fokus på holdninger i forhold til blant annet skismurning og avfallshåndtering. Dette har blitt kommunisert på flere måter de siste årene. Forbundet ønsker å tydeliggjøre ytterligere de utfordringene som relaterer seg til bruk av fluor i tilknytning til skipreparering, og har derfor vedtatt et forbud mot fluorholdige glidprodukter gjeldende fra sesongen 2018/2019 for aldersgruppene til og med 16 år.

Per i dag er det ikke gjort noen endringer i NSSFs konkurransereglementet. Dette revideres 1. juli hvert år. Da vedtaket er nytt, og det fortsatt er en del uavklarte forhold knyttet til blant annet testmetoder, miljøpåvirkning og helseeffekt, vil skiskytterforbundet arbeide kontinuerlig med temaet, både med å ytterligere presiserer betydningen av det, samt ved å finne velegnede kontrollrutiner i forhold til bruk av fluorholdige glidprodukter. Dette arbeidet vil skje i samarbeid med Norges Skiforbund, som har iverksatt et tilsvarende forbud. Vedtaket vil derfor i stor grad bygge på tillit fra de involverte.

Les mer hos Norges Skiskytterforbund

Treningstilbud høsten 2018

Sesongen starter med første trening tirsdag 16. oktober. Se vedlagt oversikt over treningstider for skiskyting, basistrening og langrenn.

Treningstilbud ski høst 2018

Klubbmesterskap og sesongavslutning ski 2018

skirennLørdag 7. april ble det arrangert klubbmesterskap i Stormoegga. Dette markerte også slutten på skisesongen 2017/18, og ble avrundet med premieutdeling for klubbmesterskapet og sesongens serierenn.

Skigruppa takker alle som har hjulpet til på arrangementene vi har hatt i vinter.

- Resultat klubbmesterskap Folldal IF 2018

Gruverennet og familieskidag 24.02.18

Folldalssprinten langrenn 25.02.18

Stormoegga skiarena

Resultater:

Resultater Folldalssprinten 2018

Årsmøte skigruppa 26. februar 2018

Årsmøte i skigruppa avholdes 26. februar, kl. 19.30 i Stormoegga.

Innkalling til årsmøte i skigruppa

Skiguiden 2017-2018, med oversikt over serierenn mm.

Her er også komitéliste for sesongens serierenn. Lista er sendt ut til den enkelte som er satt opp. Følg med for endringer.

Skiguiden

Komité serierenn