Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget > Arrangement > Gruverennet

Gruverennet 2019

Martin Øyen TøraasenMartin Øyen Tøraasen ble vinner av årets Gruverenn, og fikk et napp i vandrepokalen. Vi gratulerer!

- Resultater Gruverennet 2019

- Invitasjon Gruverennet 2019

Gruverennet og familieskidag 24.02.18

Gruverenn og familieskidag 25.02.17 - nye trasèer

Taubane_Gruverenn

- Invitasjon Gruverennet 2017

- Gruverenn løypeprofiler og kart

25. februar inviterer Folldal IF til nytt Gruverenn for både aktive og trimmere. Nytt av året er at alt vil foregå i Stormoegga, med start og målgang for Gruverennet på samme sted

Rennet har i år to helt nye trasèer! Her kan du velge om du vil gå 13 km eller 28 km. Det meldes om bra snøforhold!

I Stormoegga blir det også familieskidag med aktiviteter for barna, hvor de kan få prøve skiskyting, hopping og skileikaktiviteter før barneskirennet.

Det vil også være åpent i servicebygget for de som vil inn og kjøpe seg litt mat eller kaffe.

Resultater fra Gruverennet 2016

Resultater Gruverennet 20. mars i Stormoegga

- Resultatliste Gruverennet 2016

(Turrennet og konkurranseklassa ble avlyst, så dette er resultater fra jenter/gutter under 7 år - til 15 år)

Gruverennet palmesøndag 20. mars

Bli med på Gruverennet 2016!

Gruverennet er del 1 av Gruve-trippelen (Gruverennet, Malmvegen Minneløp og
Gruverittet) Stilart: Klassisk.
Løypetrasé: Gruvekroa - Stormoegga (16 km)
Kl 10.30 - 11.45 Påmelding/start turklasse
Kl 12.00 Start aktive

Familiedag/barneskirenn

Kl 12.30-14.00 Aktiviteter i hopp, skileik og skiskyting
Kl 14.00 Start langrenn

Åpen kafé i servicebygget. Velkommen alle mann!

Les mer; Invitasjon Gruverennet 2016

Resultatliste Barneskirennet 21. februar 2015

Flotte forhold i Stormoegga i dag og rekordhøy deltakelse under barneskirennet.

Resultatliste Barneskirennet under Gruverennet 2015

Gruverennet 2014

Det ble en flott dag både for de som gikk Gruverennet og de som gikk barneskirennet i Stormoegga. Totalt 61 løpere gikk Gruverennet, fra Gruvekroa til Stormegga. 12 var påmeldt som aktive og gikk på tid, mens 49 deltok i turklasse. Barneskirennet i Stormoegga var også godt besøkt med 75 startende fra 13 år og nedover.

Resultatliste Gruverennet 2014

Innbydelse til Gruverennet

Det tradisjonelle Gruverennet går av stabelen lørdag 22. februar 2014. Påmelding fra 10:30 på Gruvekroa. Trimklassen kan starte umiddelbart etter påmelding, mens aktive starter kl 12:00. Fra 12:30 arrangeres Barneskirenn og Familiedag i Stormoegga skiarena. Gruverennet er første del av Gruvetrippelen.

Se detaljer her i Innbydelsen til Gruverennet 2014

Gruverennet

Gruverennet er et skirenn som tidligere gikk fra Folldal Gruver til Stormoegga skiarena. De siste årene har start- og målgang vært i Stormoegga.

Etter målgang for Gruverennet arrangeres det familieskidag med barneskirenn.

Regler for premiering i Gruverennet

Vedlagt reglene for premiering under Gruverennet. Premieringen skjer i forhold til hvor mange ganger man har deltatt, f.eks. deles gullmedalje ut til personer som har deltatt 20 ganger.

Gruverennet statutter premiering

Gruvetrippelen

Gruverittet 2011

Gruverittet arrangeres ikke fra 2017, så trippelen må derfor utgå.

Gruvetrippelen består av Gruverennet, Malmvegen Minneløp og Gruverittet.

Gruverittet og Malmvegen Minneløp arrangeres som regel under Folldalsdager i slutten av juli.

Gruvetrippelen

Gruverittet