image014
image009
image008
Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget > Arrangement > Tidligere skiarrangementer > NM i sommerskiskyting 2004

Arrangørene takker for seg...

Arrangørene er strålende fornøyde med to arrangementsmessig vellykkede dager i Stormoegga. Til og med værgudene var på vår side..!

Vi vil takke alle løpere, klubbledere, TD'er, publikum, dugnadsgjengen og andre som har bidratt til et flott arrangement, og håper at deltakerne vil komme tilbake til Folldal ved en senere anledning.

Her finner du mange bilder fra NM i sommerskiskyting 2004

Anlegget er klart for NM

Standplassen i Stormoegga er nå utvidet betydelig, samtidig som det er laget mye bedre plass for tilskuerne bak standplassen.

Antall skiver utvides fra 18 til 21, og alle skivene flyttes 5-6 meter bakover for å gi plass for den utvidede standplassen.

Gravearbeidene er nå avsluttet, og iflg. anleggsansvarlig Reidar Morken vil de starte med støping av nytt fundament til skivene i uke 28. Den "nye" arenaen med standplass ferdig asfaltert og skivene på plass vil være klar til torsdag 12. august.

Da er vi klare til å ta imot klubber som evt. ønsker å legge treningssamlinger til Stormoegga. For avtale om treningssamlinger vil idrettsvaktmesteren Juel Phillips være kontaktperson og koordinator. tlf. 907 51787.

Hovedkomite og arrangementskomite for NM i sommerskiskyting

Hovedkomite NM sommerskiskyting 2004

Anlegget i Stormoegga står nå klart til å ta imot skiskyttere fra hele Norge. Fredag 27. august arrangerer vi et lite testrenn for å sjekke at alt er i rute til NM.
Hovedkomiteen for sommerskiskyting ved det nye anlegget.

Bak f.v: Magne Løkken, Åse Nøkleby, Odd Hallgeir Øien, Hallgeir Odden og Arne Olav Vårtun. Foran f.v: Bjørge Dahlen, Egil Arne Tørhaug og Erling Brandsnes (Reidar Morken var ikke til stede).

Dugnadsgjengen fra Folldal IF jobber iherdig i bakgrunnen!

Adresseliste hoved og arrangementskomite NM sommerskiskyting 2004

Hilsen fra ordfører

Det er gledelig at Norgesmesterskapet i Sommerskiskyting 2004 arrangeres i Folldal. Vi er stolt over å vise fram bygda vår, vi er stolt over at Folldal Idrettsforening har tatt på seg arrangementet, og sist, men ikke minst, er vi er stolt over å kunne vise fram et flott idrettsanlegg. Dette kan vi gjøre, takket være en stor dugnadsinnsats fra frivillige opp gjennom årene.
Som ordfører vil jeg ønske både løpere og alle andre velkommen til Folldal 1Eva Tørhaug8.og 19. september, jeg håper dere vil få et minnerikt opphold!
Samtidig vil jeg ønske Folldal Idrettsforening lykke til med arrangementet!

Eva Tørhaug
Ordfører