Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget > Arrangement > Folldalsdager

Sparebank1 Østlandet PRIMAR  NØK kraftlag

Folldalsdager logo

Program for Folldalsdager 26.-27. juli

bare fjas og blågrasFolldalsdager_2019_program (pdf)

Folldalsdager åpner portene fredag 26. juli kl 13. Det blir stands på stadion, og servering fra kafételtet.

Malmvegen Minneløp arrangeres fredag. Innbydelse Malmvegen Minnelop - PM Malmvegen 2019

Vil du heller løpe med hund, er det muligheter for det i år. Trekkhundklubben arrangerer Canicross, (i skogsområdet ved stadion)

Kvelden avsluttes med fotballkamp (Folldal-Tylldal) og pub m/DJ Tomtom (18 års aldersgrense)

Lørdag holder markedsplassen åpen fra kl 10-16. Denne dagen blir det flere prisutdelinger, barnekonsert og annen musikk fra scena. Kvelden avsluttes med fest på stadion med Canadian Suits, hvor Hans Martin Storrøsten m/fler spiller opp til god stemning! 15 års aldersgrense (du må være fylt 15 år).

Søndag skulle vi hatt Grendecup i fotball, men grunnet for få påmeldte lag, må vi dessverre avlyse i år. Det blir derfor ingen avktivitet eller kafésalg på søndag!

Velkommen til NØK Grendecup 2019

Vinnere Grendecup_2017_Dalholen_2På tide å snakke med naboen, og melde på lag til årets grendecup i fotball! Grendecupen er på søndag ifm. Folldalsdager, den 28. juli.
Påmeldingsfristen er 21. juli. Bli med på en uhøytidelig fotballmatch!

- Grendecup_invitasjon

Folldalsdager - standsdeltager

Invitasjon som standsdeltaker på Folldalsdager 26. og 27. juli 2019.

Årets Folldalsdager går av stabelen fredag 26.juli – søndag 28.juli.  I år som i fjor har vi valgt å ha Folldalsdager i tradisjonelle rammer på idrettsplassen ved Folldal Skole, og standsdeltagere inviteres til markedsplass på fredag og lørdag.

Malmvegen minneløp 26. juli 2019

MALMVEGEN MINNELØP er et mosjonsløp som første gang ble arrangert i 1983. Navnet har løpet fått fordi mesteparten av løypa går langs deler av den 230 år gamle malmvegen mellom Folldal og Alvdal. Løypa er 11,6 km lang og starter i Grimsbu med ny innkomst ved Folldal skole og flerbrukshus. Løpet starter 670 moh og ender 740 moh, med høyeste punkt 840 moh. Det er to drikkestasjoner underveis. Vi tilbyr også i år Malmvegen Mini (start v/ Beitrusten, 4,0 km)

Innbydelse Malmvegen Minnelop 26.07.19

- PM Malmvegen 2019

Velkommen til Folldalsdager siste helga i juli

Årets Folldalsdager arrangeres 27.-29. juli på Folldal stadion.

- Det blir markedsdager med boder og masse aktiviteter fredag og lørdag.

- Malmvegen minneløp fredag

- Herrelaget i fotball spiller kamp mot Tylldal fredag kveld

- Pub med DJ TomTom i teltet etter fotballkampen (18 år)

- Lørdag er det utefest med Tu Lè'en (15 år)

- Søndag er det NØK Grendecup i fotball, 7'er-lag, mix

Fullstendig program finner du her: Folldalsdager_2018

Folldalsdager_2017

Folldalsdager 2017

Folldalsdager_Foto; A.MesseltVelkommen til årets Folldalsdager 27.-30.juli!

- Program_Folldalsdager_2017

Folldal idrettsforening er arrangør og vi ser fram til ei helg med liv og røre på Folldal stadion og i flerbrukshuset😊
Ovenfor finner dere programmet for alle dagene.

Torsdag: Tine fotballskole

Fredag: TINE fotballskole, åpning, stands/salgsboder, utstillinger, Malmvegen Minneløp, pub i teltet (DJ TomTom spiller, 18-års grense)

Lørdag: Håndball, stands/salgsboder, utstillinger, aktiviteter, underholdning m.m. Lørdagen blir avsluttet med utefest med fengende musikk av "Skart" (Vangskåsen, Moe & co, 15-års grense).

Søndag: Vi gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer Grendecup! ⚽ Vi oppfordrer bedrifter og grender til å stille mix-lag, med nedre aldersgrense 15 år.
grendecup-invitasjon 2017 - Kampoppsett grendecup

Kontaktpersoner;

Boder/stands fredag og lørdag; Aina Therese Bakke - 95054228)

Program og mannskap; Bente Fossum og Åse N. Brendryen

Arena og teknisk; Hans Martin Bjørkeng

Tine Fotballskole og grendecup; Børge Røhjell

NØK Grendecup 30.07.17

Velkommen til årets viktigste fotballturnering!

6 lag er påmeldt turneringen innen fristen, så dette blir bra:-)

- Kampoppsett grendecup 2017

- Informasjon til lagene på NØK grendecup 2017

- NØK grendecup-invitasjon 2017

Avspark kl. 12.00 på Folldal stadion.
Ta med naboen og naboens nabo og forsvar grendas ære!
Vi tilbyr gode baneforhold, ganske rettferdige dommere, god plass til heiagjeng og en staselig vandrepokal til grenda som vinner.

God lagånd og fair-play, på og utenfor banen, verdsettes høyt!

Påmelding innen 23. juli
For spørsmål og påmelding ta kontakt med Børge Røhjell
Epost: borgerohjell@hotmail.com

Invitasjon til Tine fotballskole 27.-28. juli

TineSom en del av Folldal idrettsforenings arrangement Folldalsdager, ønsker vi å invitere fotballglade unger (født 2005-2009) til Tine fotballskole. Fotballskolen vil foregå på Folldal stadion og er et tilbud både for folldøler og tilreisende. Som instruktører benytter vi eldre fotballspillere med tilknytning til Folldal.
Påmeldingsfrist; 30. juni.

- Invitasjon til Tine fotballskole

Malmvegen Minneløp 2017

Malmvegen 2016Vi inviterer med dette til årets løp; Malmvegen Minneløp 28.07.2017! Nytt av året er at løpet er godkjent som Kvalitetsløp av Kondis. I tillegg har vi nå et alternativ for de som ikke vil springe så langt, ei kortløype på 4 km.
Løpet har både konkurranseklasse og trimklasse.

Les mer; Innbydelse Malmvegen Minnelop 280717

Påmelding online her.

Løypekart nye Malmvegen 11,5 km      Løypekart nye Malmvegen mini 4,0 km

Gruvetrippelen

Gruverittet 2011

Gruverittet arrangeres ikke fra 2017, så trippelen må derfor utgå.

Gruvetrippelen består av Gruverennet, Malmvegen Minneløp og Gruverittet.

Gruverittet og Malmvegen Minneløp arrangeres som regel under Folldalsdager i slutten av juli.

Gruvetrippelen

Gruverittet