Skip Navigation LinksForside > Hovedlaget > Arrangement > Tidligere skiarrangementer > Nordic Junior Competition 2009

Nordic Junior Competition 2009

Nordic cup 2009 stafett

Vårt første internasjonale renn i Stormoegga er over, og tilbakemeldingene på arrangementet er entydig positive. Midt oppe i en ellers fullpakket og svært travel og sammensatt rennhelg måtte langrennsdelen flyttes til Krokhaug lørdag og søndag. Også dette gikk bra, og det er takket være alle som velvillig stilte opp og jobbet lange dager. En stor takk rettes herved fra FIF til alle funksjonærer og medhjelpere!

Langrenn lørdag 31.01 flyttes til Krokhaug!

Dagens langrennsøvelser flyttes til nye traseer på Krokhaug (3 km sør for Folldal sentrum) pga temperaturen. Sjusjøcup/ Nordic Cross Country går som planlagt til oppsatte tider og RC hopp gjennomføres i Stormoegga. Rennkontor på Rondeslottet og parkering ved RV29 Folldal Kirke og Kirkekretsen skole. Velkommen!

Cross country Relay Sunday Feb 1, at KROKHAUG

Start women; 09.45 Start men; 10.45 Price ceremony at Rondeslottet

Lagledermøte RC

Det blir lagledermøte for RC hopp, RCkombinert og Nordisk Juniorlandskamp hopp/kombinert i Stormoegga kl 09.00 lørdag 31.01

Melding angående lørdagens renn

På grunn av kulde vurderes det alternative avviklingsmuligheter. Det blir tatt en avgjørelse innen kl 08.30 lørdag. Informasjon blir lagt ut så snart avgjørelsen er tatt.

Trening

Trening hopp fredag 30. januar. Åpen trening fra kl 16.00-21.00. Bakkeavgift kr 150,-.

Påmeldinger

Påmelding kveldsrenn RC hopp
Vi overfører online påmelding for RC hopp til renn nr. 2 kl 19.00 lørdag kveld. Det trengs dermed ikke to separate påmeldinger, men vi ønsker tilbakemelding pr e-post til odhao@online.no hvis noen ikke ønsker å delta på kveldsrennet.

Påmelding til fredagens sprint
De som ønsker å stille i åpen klasse under fredagens sprint sammen med deltakerne i Nordisk Juniorlandskamp melder seg på pr mail til odhao@online.no

Program Nordic ski competition 2009