27.07.18
29.07.18

Folldalsdager

Folldal Idrettsforening arrangerer tradisjonen tro Folldalsdager på Folldal Stadion i sommer. Arrangementet blir etter samme mal som i fjor med mange aktiviteter for barn og voksne, og ikke minst et bra utvalg utstillere/boder. Arrangementet i fjor ga FIF et bra overskudd, og dette kommer idretten i Folldal til gode.

Mye dugnadsinnsats kreves, og vi er heldige i Folldal som har frivillige som stiller opp og gjør en stor jobb. Vi ønsker oss enda flere medlemmer i FIF, så vil du melde deg inn som støttemedlem vil det bli muligheter for dette. Folldalsdager har i alle år vært et høydepunkt på sommeren der folk kan samles og ha det trivelig!

Fredag 27. juli blir det åpning kl. 13 og fullt trøkk med boder og aktiviteter. Ønsker du bodplass fredag og lørdag, send en e-post til post@folldal-if.no

• Malmvegen Minneløp er som før fredag ettermiddag fra kl. 17. Her er det muligheter for å delta på kort løype med start ved Beitrusten eller lang løype med start ved Grimshallen.
  • Kvelden avsluttes med fotballkamp menn senior mellom Folldal og Tylldal på stadion kl. 20, med påfølgende pubaften.

Lørdag 28. juli fortsetter arrangementet på Folldal Stadion med boder, aktiviteter, underholdning, prisutdeling og stor utefest på kvelden med Tu Lèen på scenen og DJ i pauser.

Søndag 29. juli
er det grendecup i fotball. Folldal IF inviterer alle til å sette sammen 7'er-lag i mix-klassen for en uhøytidelig og morsom turnering. FIF oppfordrer alle til å samle et lag og forsøke å kapre vandrepokalen fra fjorårsvinneren Dalholen.

Lokalbefolkning, hytteeiere, turister og andre besøkende ønskes velkommen til ei artig helg på stadion.