Program for Folldalsdager 26.-27. juli

bare fjas og blågrasFolldalsdager_2019_program (pdf)

Folldalsdager åpner portene fredag 26. juli kl 13. Det blir stands på stadion, og servering fra kafételtet.

Malmvegen Minneløp arrangeres fredag. Innbydelse Malmvegen Minnelop - PM Malmvegen 2019

Vil du heller løpe med hund, er det muligheter for det i år. Trekkhundklubben arrangerer Canicross, (i skogsområdet ved stadion)

Kvelden avsluttes med fotballkamp (Folldal-Tylldal) og pub m/DJ Tomtom (18 års aldersgrense)

Lørdag holder markedsplassen åpen fra kl 10-16. Denne dagen blir det flere prisutdelinger, barnekonsert og annen musikk fra scena. Kvelden avsluttes med fest på stadion med Canadian Suits, hvor Hans Martin Storrøsten m/fler spiller opp til god stemning! 15 års aldersgrense (du må være fylt 15 år).

Søndag skulle vi hatt Grendecup i fotball, men grunnet for få påmeldte lag, må vi dessverre avlyse i år. Det blir derfor ingen avktivitet eller kafésalg på søndag!